03.09.2019.

Ovom prilikom želimo Vas obavijestiti kako je naša tvrtka Đuro Đaković Montaža – centar za zavarivanje d.o.o. dana 03.09.2019. godine promijenila naziv u Đuro Đaković Centar za zavarivanje d.o.o.

Svrha navedene promjene je ispunjavanje preuzetih obaveza kao i transparentna identifikacija neovisnosti i potpuna preusmjerenost na samostalno nastupanje na tržištu.

Vjerujemo da sa vlastitim resursima, stručnim i fleksibilnim kadrom, certifikatima i ovlaštenjima, možemo na području izobrazbe zavarivačkog osoblja, specijalističkih doobuka i certifikacije zavarivača kao i profesionalnim izvođenjem montažnih radova na energetskim, rafinerijskim i ostalim industrijskim postrojenjima, nastaviti i unaprijediti našu poslovnu suradnju.

Nadamo se da ćete i ubuduće koristiti naše usluge i prepoznati našu kvalitetu, rok izvođenja i stručnost, kao optimalan izbor za buduću suradnju.

Dokumenti:

  • Rješenje Trgovackog Suda (preuzmi)


01.01.2018.

Obavijest klijetima:
Kako smo se preselili unutar kruga Đuro Đaković (na istoj adresi Mile Budaka 1, Slav.Brod) tako Vas molimo za informiranje Vaših zavarivača koji dolaze na radnu probu/atestiranje da koriste glavni (južni) ulaz u krug Đure Đaković-glavna porta.

Smješteni smo 25m od glavnog ulaza, u prizemlju poslovnog centra "KOŽUL", koji se nalazi na glavnoj prometnici kroz industrijsku zonu Đuro Đaković.

U blizini ulaza (preko puta) je i veliki besplatni parking za  smještaj vozila.

Za sva moguća pitanja, nesnalaženja zavarivača ili sl., predlažemo davanje svim kandidatima broj mobitela od naših instruktora:

  • Baračević Josip 095 8227349

Nadamo se bržem i efikasnijem rješavanju Vaših zahtjeva za testiranjem/atestiranjem zavarivača u našim novim i dobro opremljenim prostorima, ali i dodatnim uslugama:

  • certifikacija osoba prema SCC
  • certifikacija osoba prema EN1591-4 Monteure für Flanschenverbindungen
  • obuka za bravare cijevare

Za sva dodatna pitanja Vam stojimo na raspolaganju.
Uprava tvrtke


24.10.2016.

Poziv prema lokalnim zajednicama,

svaka lokalna zajednica ima želju i potrebu za zapošljavanjem mladih ljudi, pa vjerujemo da se dio njih može obučiti za tražene zavarivače, olakšati pronalazak poslodavca i tako im omogućiti rješavanje egzistencije, a time i omogućiti Vašoj Općini povrat investicije i stalni dotok financijskih sredstava kroz poreze i prireze zaposlenih zavarivača!

Kako su najtraženiji zavarivači oni koji zavaruju TIG (WIG) postupkom (Argonci) tako želimo animirati širu lokalnu zajednicu za sufinanciranje praktične obuke svojih mještana.

Popis tvrtki koje permanentno traže i zapošljavaju zavarivače, a posebice zavarivače koji su obučeni kod nas, je dan na slajdu br.8 Letka naše tvrtke te se i tako može unaprijed provjeriti da li se traže zavarivači, a posebice – oni osposobljeni kod nas.
Obuka bi trajala 40 radnih dana u našim prostorima, od 07-15.00h, a cijena je 13.888,00kn + PDV = 17.360,00kn (znači da bi Općina mogla sufinancirati oko 8.500.00kn po kandidatu i tako konkretnim potezom povećati broj zaposlenih). Za ostale postupke zavarivanja kao što su REL, MIG/MAG, Plinsko i sl. se također izvode obuke i mogu se dostaviti podatci o trajanju i cijeni, što ovisi o samom interesu kandidata.

Koliko udio od te sume bi sufinancirala pojedina Općina ovisi o mogućnostima te Općine, ali i broju nezaposlenih mladih ljudi, koji bi nakon obuke i zapošljavanja mogli kroz poreze i prireze vršiti povrat uloženih sredstava.
Vjerujemo da nam nitko drugi neće riješiti problem, nego to moramo rješavati sami!

Nadamo se da će ovim pozitivnim putem ići mnoge Općine koje će prepoznati ovaj trenutak za pripremanje i prihvaćanje proračuna Općine za 2017.god. sa kojim bi se zaustavilo sivilo i pasivnost oko nas, te pomogli u školovanju ljudi za tražena zanimanja, po uzoru na razvijene zemlje svijeta!

Postoje razni modaliteti suradnje i njihovo sufinanciranje, njihove dorade i sl., pa bi samo istaknuli naš prijedlog:

  • do 50% ukupnog iznosa financira sam kandidat, zbog povećanja odgovornosti i ozbiljnosti samog kandidata kao i njegovog zalaganja
  • ostatak iznosa sufinancira lokalna zajednica

Za pojašnjenja i možebitna pitanja smo na raspolaganju.

Đuro Đaković Centar za zavarivanje d.o.o.
Božidar Ćorić European Welding Inspector

Mile Budaka 1
35000 Slavonski Brod
Tel:. 035 448811
Faks.: 035 448453
Mob. 098359534
www.argonac.hr

p.s.
Nismo željni opterećivati nikoga sa našim mogućnostima, željama i potrebama, ali smatramo da se konkretni koraci moraju poduzeti, a to je 100% praktično obučavanje za traženo zanimanje, a ne za ona zanimanja koja nitko ne želi. Povećavanje broja nezaposlenih nije, a niti uopće smije biti nekome interes! Uključite se u projekt zapošljavanja Vaših mještana!

 Poziv na suradnju
 Dopis lokalnim zajednicama


27.06.2016.

U sklopu projekta "SEZ – Suradnjom u edukaciji do zapošljavanja" – HR.3.1.19-0072, POU Libar, Slavonski Brod provodi pilotiranje programa usavršavanja odraslih osoba za zanimanje SPECIJALIST TIG-ZAVARIVANJA, u našem Centru za zavarivanje.

Projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, kroz Operativni program "Razvoj ljudskih potencijala" 2007.-2013.

Kroz organizirano i provedeno studijsko putovanje svih dionika na lokalnom tržištu rada, organizirano u ustanovi SLV Duisburg (Njemačka) kao jednoj od najvećih institucija na području Europe na području obrazovanja i osposobljavanja zavarivačkog osoblja, primijeniti će se stečena znanja iz primjera dobre prakse. Na taj će se način unaprijediti kvaliteta obrazovanja u metaloprerađivačkom sektoru, sa ciljem povećanja zapošljivosti i boljeg usklađivanja obrazovnih programa sa potrebama na tržištu rada.

Naša kvaliteta, opremljenost, tradicija i stručni ljudski potencijal su ocijenjeni kao presudni te smo odabrani za provedbu praktične nastave za TIG-zavarivača, koja počinje 28.06.2016. u našim prostorima i predstavlja još jedan dokaz uspjeha našeg Centra za zavarivanje!