Stalni nedostatak traženih WIG zavarivača - ARGONACA, bio je motiv da Internet domenu našeg društva registriramo kao argonac.hr

O nama

Društvo Đuro Đaković Montaža d.d. (danas privatna tvrtka Bilfinger Đuro Đaković Montaža d.o.o.), specijalizirano za izvođenje radova na energetskim, industrijskim i petrokemijskim postrojenjima, kao i čeličnim konstrukcijama, osnovalo je prije nekoliko desetljeća vlastitu Školu zavarivanja, koja je od 01.02.1999. registrirana kao društvo Đuro Đaković Montaža Centar za zavarivanje d.o.o. Pripadajući odjel „Škola zavarivanja“ je u 100% privatnom vlasništvu i financira se iskljućivo kroz vlastite kvalitetne rezultate rada.

Profil

Jedno kvalitetno Društvo može na tržištu rada zauzeti svoje stalno i konkurentno mjesto samo ako smanji i spriječi pojavu visokih postotaka grešaka zavarivača zbog neuvježbanosti i lošeg osnovnog osposobljavanja. Jasno je da nastajanje grešaka pri zavarivanju šteti ugledu poduzeća, stvara nepotrebno visoke troškove i smanjuje kalkuliranu dobit, pa upravo zbog toga kvalitetno poduzetim akcijama, treba izvršiti kvalitetno osposobljavanje ili doosposobljavanje zavarivačkog osoblja.

Vizija

Naše Društvo sa svojim ljudskim i materijalnim potencijalima, kao i u praksi potvrđenim programima osposobljavanja, nudi svim drugim Društvima osposobljavanje i ispitivanje postojećih zavarivačkih kapaciteta, pri čemu će se kontinuiranom realizacijom stručnog osposobljavanja zavarivača omogućiti stvaranje kadrovske baze za ugovaranje i uspješno realiziranje zavarivačkih poslova. Nadamo se objavljenim i vrlo povoljnim poticajnim mjerama Nacionalnog programa zapošljavanja, našim operativnim i ekspeditivnim djelovanjem, dugogodišnjom poslovno-tehnićkom suradnjom sa TÜV-om, kvalitetom i ekskluzivnim cijenama zainteresirati poslovne ljude društava, ali i sve fizičke osobe za osposobljavanje sve traženijih zavarivača.

Misija

Zbog složenosti i kvalitete zavarivačkih radova koje izvode najtraženiji zavarivači, odnosno kako za stalni nedostatak traženih WIG zavarivača - ARGONACA postoji potreba, Đuro Đaković Centar za zavarivanje nudi svima, kao jedna od najbolje opremljena Škola zavarivanja u regiji, mogućnost rješavanje jednog od najvećih problema današnjice – mogućnost lakšeg zapošljavanja.

Što Vam nudimo

Kvalitetni programi prilagođeni zahtjevima tržišta.

Naši programi su stvarani i usavršavani dugodišnjim radom i praćenjem potreba i razvoja zavarivanja na tržištu, što znači da se kompletna obuka sastoji od 100% praktičnih vježbi.

U slučaju iskazane potrebe za svjedodžbom za zvanje “Zavarivač”, se provodi dorađena praktična nastava i dodatna teoretska obuka u suradnji sa Pučkim otvorenim učilištem – koji propisuju i izvođenje praktičnih vježbi prema verificiranim programima za obrazovanja odraslih, prema odobrenju Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.

Certifikati

Zertifikat 3834 D
Zertifikat 3834 E